Logo radio Hrasta.

Hrišćanski internet radio
Evanđeoske crkve u Srbiji

Silueta tipičnog korisnika

Ka oficijalnoj stranici, Ka stranici o Hrast-u, Ka stranici često postavljanih pitanja,

Radio Klasik, Radio Govor, Audio Knjige, DJ Hrast, Biblija,

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

isečak

Audio Knjige

Probrana hrišćanska literatura u audio formatu. Namenjena je ljubiteljima pisane reči koji iz ovih, ili onih razloga, nisu u mogućnosti da čitaju.

Audio Knjige su posebna pogodnost, kako slepim, slabovidim i nepismenim ljudima, tako i onima koji na svojim radnim mestima i dnevnim obavezama, ili aktivnostima, nemaju mogućnost da čitaju, ali zato imaju mogućnost da pažljivo slušaju (vozači, ratari, domaćice... ali i ribolovci, planinari...)

Kao što je Gutemberg izazvao revoluciju omogućujući dolazak knjige u ruke i vidokrug svakog čoveka, tako je audio zapis tim istim knjigama omogućio da prodru u čovekov um posredstvom jednog drugog čula – posredstvom čula sluha. Snimajući audio knjige, Radio Hrast će tokom vremena stvarati biblioteku koja će biti veoma upotrebljiva, kako za ličnu izgradnju hrišćana u hrišćanskoj veri, tako i za obrazovanje studenata teologije.

Zbog ograničenih sredstava kojima raspolažemo, a time i ograničenog prostora, na veb stranici neće biti postavljene sve audio knjige kojima raspolažemo. Međutim, informacija o tome koje sve knjige imamo i kako do njih možete doći, biće objavljene na pripadajućoj stranici.

razlistana knjiga

Sledite nas:

Facebook stranica Logo dizajnera N3 - New Nation Network

© 2012-2015 Hrast